Datavalidering

ReData indsamler og validerer data som igennem vores platform giver brugeren dyb indsigt i det danske transaktionsmarked.

Erfarne kræfter bag ReData

Bag Real Estate Data sidder erfarne ejendomsfolk fra Red Property Advisors, som har dybdegående kendskab til alle aspekter af det kommercielle ejendomsmarked. Denne erfaring bruger vi til datakvalificering af ejendomstransaktioner.

Vores medarbejdere undersøger hver enkelt handel til bunds og dissekerer komplekse ejendomme for forskellige anvendelser og værdier. Vores mål er, at alle aktører på det danske ejendomsmarked trygt kan bruge vores information om handlede erhvervsejendomme til deres eget arbejde.

Vores database indeholder ved lanceringen historisk data, som Red Property Advisors har indsamlet siden 2008. Metoden for vores dataindsamling har udviklet sig igennem årene, og den har ændret sig markant siden beslutningen om at arbejde fokuseret med ReData. Derfor er flere historiske handler ikke kvalitetssikret til samme standard, som de nyere handler gennemgår. For netop disse handler fremgår den manglende kvalitetssikring tydeligt.

Alle nye transaktioner gennemgås med vores nye metode og kvalitetsikres.

Vi undersøger ejendomme til bunds, så I ikke behøver.

Ønsker du at lære mere om ReData?

Begynd din gratis prøveperiode i dag.