Kom igang

Find ud af hvordan du kan få mest ud af ReData. Vi demonstrerer ReData's mange forskellige funktioner her. Klik ind på videoerne under og kom igang.

OneDoor 2 Gl Kongevej 1662982479.JPG

OneDoor er opdateret med nye funktioner!

Download BBR-oplysninger og andre lister til Excel. Se handelshistorik på ejendomme. Relationstræ er forbedret. Få bedre overblik over virksomheders nøgletal. Se de nye features i videoen.
Udklip download 240 transaktioner.JPG

Download op til 240 transaktioner med ét klik i ReData

1) Vælg hvor mange transaktioner du vil downloade. 2) Marker alle i den øverste boks. 3) Klik "Download" og du har en excel-fil med nøgletallerne. Download max 240 transaktioner om ugen.
Udklip sammenlign pa kvartalsbasis.JPG

Sammenlign transaktionsvolumen på kvartalsbasis i Analyse

1) Klik dig ind på fanen "Transaktionsvolumen" i ReDatas Analyse-modul. 2) Vælg handelsår til venstre. 3) Brug den lille nedadvendte pil til højre for årstallet for at klikke af kvartaler.
Lokalplan skaermbillede.JPG

Download lokalplan i OneDoor

I OneDoor kan du nemt og hurtig finde frem lokalplanen der gør sig gældende for hvilken som helst matrikkel. Log ind på https://app.redata.dk/onedoor for at finde mere!
forsidebillede youtube optimized

Find underwriting i ejendomme med flere anvendelser

Videoen viser hvordan man kan søge underwriting i ejendomme med flere anvendelser i ReData. Log in på ReData: https://app.redata.dk/login

Ønsker du at lære mere om ReData?

Begynd din gratis prøveperiode i dag.