OneDoor

OneDoor samler alle relevante offentlige data ét sted. Se BBR-data, plandata, tinglyste priser, ejerinformationer på både privatpersoner og selskaber og meget mere.

gammel kongevej 93.JPG
karberghus virksomhed.JPG

Hoveddøren til de ejendomsoplysninger I bruger ofte

Én hoveddør til data

OneDoor henter offentlige data i realtid fra den autoritative datakilde. Alle ejendomsdata hentes fra registeret på Datafordeleren: Matriklen, BBR, Ejerfortegnelsen, tinglysningen, Plandata.dk og Miljøportalen osv. Det giver gennemskuelighed og sikkerhed for at data er aktuelle og valide. Med opdaterede skråfotos fra SDFE og kort fra GeoDanmark giver OneDoor det fulde overblik over en ejendom, en person eller en virksomhed.

OneDoor præsenterer al information overskueligt – det giver overblik over hvad der gælder for dét, du har søgt frem, for eksempel ‘hvilken ejendom ligger her?’ eller ‘hvilken en lokalplan gælder her?’

Find den gældende servitut for en ejendom

Vi har udviklet en servitutfinder som viser på hvilke matrikler som er omfattet af servitutter. Du kan downloade servitutten direkte fra OneDoor, da vil dokumentet slå op på den relevante side.

Det er nemt

Brug søgefeltet, eller klik jer frem; OneDoor viser data uanset kilde. I skal ikke slå op i de forskellige systemer, det klarer OneDoor.

Ønsker du at lære mere om ReData?

Kontakt os for en prøveadgang