Om ReData

ReData indsamler og validerer data som igennem vores platform giver brugeren dyb indsigt i det danske transaktionsmarked.

Hvem er ReData?

ReData indsamler og kvalitetssikrer ejendoms- og transaktionsdata med et klart formål: At gøre ejendomsdata tilgængelig for alle aktører på det professionelle ejendomsmarked. Vi tror på, at adgang til pålidelig og aktuel information er afgørende for vores kunders succes inden for fast ejendom. Vores mission er at levere skræddersyede løsninger, der opfylder vores kunders specifikke behov og bidrager til deres vækst og succes.

Sådan startede det

Ønsket om transparens og effektivisering af arbejdsprocesserne på det kommercielle ejendomsmarked har dannet grundlaget for etableringen af ReData. ReData udspringer af erhvervsmæglere fra Cushman & Wakefield | RED, som besidder omfattende indsigt i det danske ejendomsmarked. Denne erfaringsbase anvendes til at sikre kvaliteten af data og udvikle platformens mange funktioner. Tilbage i 2020 blev de første skridt mod etableringen af ​​ReData taget. Med udgangspunkt i arbejdet og erfaringen hos Cushman & Wakefield | RED blev der brugt utallige timer på at udforske, eksperimentere og finjustere tilgangen til ejendomsdata – altid med det formål at levere den højeste kvalitet af data og indsigt til ejendomsbranchen.

Vores team

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret over nylige transaktioner, mikro-analyser eller de nyeste features i ReData.

Ønsker du at lære mere om ReData?

Book din uforpligtende demo i dag.