Artikel Boligdata er nu live

Boligdata giver dig indsigt i privatboligmarkedet. Nu bliver du hurtigt og overskueligt præsenteret for alle handlede ejerlejligheder og rækkehuse i Danmark.

redata boligdata.JPG
Boligdata, februar 2023

Med Boligdata kan du se trenden for det valgte område og dykke ned for en lettilgængelig og dybdegående analyse. Du kan bl.a. se;

  • Pris pr. m²

  • Afslag i %

  • Liggetid

  • Prisudvikling for det valgte område

Med kortfunktionen præsenteres du for de handlede ejerlejligheder og rækkehuse. Ønsker du et mere specifikt område, kan du med vores lassotool markere det ønskede område, og tabellen samt grafen vil opdatere med de omfattede handler.

Tabellen inddeler de valgte handler i brackets (m²) og viser antallet af handler, den gennemsnitlige liggetid, afslag samt antal rum for hver bracket. Tabellen illustrerer også et overodnet gennemsnit af alle handler i det markerede område, hvis du f.eks. har behov for at vide hvor mange ejerboliger der totalt er handlet inden for et ønsket område.

Med grafen kan du se prisudviklingen de seneste fire år. Grafen illustrerer de gennemsnitlige m²-priser, afslag, rum og liggetid på kvartals niveau.

Har du specifikke krav til de handlede ejerboliger kan du med søgefunktionen filtrere på handelspris, areal, m²-pris, liggetid, byggeår og periode for salg.

Aldrig har det været nemmere, at finde boligcomparables til netop din due dilligence eller underwriting. Filtrer efter dine behov og bliv hurtigt præsenteret for resultatet.

Prøv selv her.

*Modulet er kun tilgængeligt for brugere, som har adgang til Transaktionsdata.

Ønsker du at lære mere om ReData?

Begynd din gratis prøveperiode i dag.